Digital aksjeeierbok

En digital aksjeeierbok gir trygghet for aksjonærer og transparens i selskapets eierskap. Så fort aksjeeierboken er oppdatert vil selskapets aksjonærer ha mulighet til å logge seg inn på dCompany og se sin egen beholdning, historikk og laste ned sitt aksjebevis – helt kostnadsfritt.

Med digital aksjeeierbok fra dCompany kan du også enkelt kalle inn til generalforsamling, innhente fullmakter og kommunisere med selskapets aksjonærer.

Ved årsslutt sender du også inn den lovpålagte Aksjonærregisteroppgaven med få tastetrykk direkte fra oss.

Få blant annet…

 • Full tilgang når som helst
 • Full oversikt over alle aksjonærer
 • Kun én oppdatert versjon å forholde seg til
 • Dashboard med aksjonærkart, styreoversikt, fullmakter og aksjer
 • Hvorfor digital aksjeeierbok?

  Har du noen gang lurt på hva eierandelen din er i den startupen eller unoterte aksjen du investerte i for noen år siden?  Er du i det hele tatt sikker på at du eier aksjene du kjøpte sist måned?  

  Dersom du kjøper aksjer i unoterte selskaper så er sjansene store for at du er en linje i et regneark på PCen til økonomisjefen.  Vi har intervjuet dusinvis av CFOer og økonomisjefer som bekrefter dette.  

  Samtidig som du ønsker innsyn og kontroll, har myndighetene et stort behov for større transparens og mulighet til å se hvem som eier hva i norsk næringsliv. De færreste selskap blir per dags dato noensinne børsnotert.  EU har også satt digitale aksjeeierbøker som et av sine viktigste digitaliseringsmål. 

  I din digital aksjeeierbok hos dCompany finner du en oversikt over alle aksjonærer, aksjeklasser og transaksjonshistorikk.  Som aksjonær får du innsyn og mer ro i sjelen.  Som økonomisjef vet du at det bare finnes én versjon av aksjeeierboken og at den er oppdatert til enhver tid.    

  Lever aksjonærregisteroppgaven direkte fra din digitale aksjeeierbok

  Aksjonærregisteroppgaven må leveres senest innen 31. januar hvert år. Med akjseeierbok i dCompany rekker du å gjøre dette riktig på sekunder. Integrer selskapet ditt med Altinn direkte fra din digitale aksjeeierbok, og send inn akjsonærregisteroppgaven direkte fra plattformen. Les hvordan du integrerer selskapet ditt med Altinn her!