Digital aksjeeierbok

En digital aksjeeierbok gir trygghet for aksjonærer og transparens. Tilpasset innsyn for alle aksjonærer som kan se sin eierandel i selskapet. Admin har tilgang til all transaksjonshistorikk.  Aksjeeierboken er gratis for alle enkeltstående unoterte norske aksjeselskaper (AS).

 • Full oversikt over all aksjonærer
 • Kun en oppdatert versjon å forholde seg til
 • Transparent, enkelt og proft

Slik gjør du det

 • Logg inn med BankID
 • Dobbeltsjekk opplysningene
 • Full tilgang når som helst
 • Hvorfor digital aksjeeierbok?

  Har du noen gang lurt på hva eierandelen din er i den startupen eller unoterte aksjen du investerte i for noen år siden?  Er du i det hele tatt sikker på at du eier aksjene du kjøpte sist måned?  

  Dersom du kjøper aksjer i unoterte selskaper så er sjansene store for at du er en linje i et regneark på PCen til økonomisjefen.  Vi har intervjuet dusinvis av CFOer og økonomisjefer og de bekrefter dette.  

  Samtidig som du ønsker innsyn og kontroll, så har myndighetene et stort behov større transparens og mulighet til å se hvem som eier hva i norsk næringsliv og det er jo de færreste selskap som noensinne blir børsnotert.  EU har også satt digitale aksjeeierbøker som et av sine viktigste digitaliseringsmål. 

  Vår aksjeeierbok er gratis for alle enkeltstående unoterte norske aksjeselskap.  Vi ønsker at flest mulig skal ta denne i bruk.  I en digital aksjeeierbok finner du en oversikt over alle aksjonærer, aksjeklasser og transaksjonshistorikk.  Som aksjonær får du innsyn og mer ro i sjelen.  Som økonomisjef vet du at det bare finnes en versjon av aksjeeierboken og den er oppdatert til enhver tid.    

  Kom i gang med Aksjeeierbok

  Se hvordan aksjeeierboken fungere for ditt selskap.