Vi forenkler livet for styrer, ledelse og aksjonærer.

dCompany har digitalisert generalforsamlingen, styremøtet, aksjeeierboken og alle andre eierprosesser. Vårt mål er å skape transparens, åpenhet og en bærekraftig måte å drive forretning.

0
selskaper
0
Aksjeeiere
0
land
0
Daglige brukere

Vår misjon

Vi skal gjøre livet enklere for styrer, ledelse og aksjonærer ved å digitalisere generalforsamlingen, styremøtet, aksjeeierboken og alle andre eierprosesser.

Hvem er vi?

dCompanys ansatte og eiere er en rekke erfarne advokater, teknologer og markedsførere. Jens Naas-Bibow, som har lang erfaring som partner i advokatfirmaet Thommessen, leder selskapet. Vår CTO Naimdjon Takhirov, PhD, har erfaring med digitalisering av eierprosesser fra Kartverket og Skatteetaten. Jan Grønbech har 25 i år jobbet med digital transformasjon, blant annet i Google. Vår grunnlegger, Harald Hellebust, er partner i det anerkjente advokatfirmaet Wiersholm og en som har følt behovet for våre tjenester på kroppen i en årrekke.

Send en e-post til info@dcompany.no så kontakter vi deg for en hyggelig prat.

Dette er våre partnere

Ikke nøl med å ta kontakt med oss

Vi skal gjøre livet enklere for styrer, ledelse og aksjonærer ved å digitalisere generalforsamlingen, styremøtet, aksjeeierboken og alle andre eierprosesser. Vårt mål er å skape transparens, åpenhet og en bærekraftig måte å drive forretning.

Contact

Name
Visit us Epicenter, Edvard Stormsgate 2 0166 info@dcompany.no 91609086