Styreforeningen og dCompany inngår partnerskap

Den norske forening for styremedlemmer, Styreforeningen, ble etablert i forbindelse med nye aksjelover som ble vedtatt for AS og ASA sommeren i 1997. Foreningen ble organisert som en ideell forening med formål om å øke kompetansen og profesjonaliteten for alle med interesse for styreområdet, og tilbyr i dag tjenester som styrenettverksgrupper, styrerekruttering, medlemssupport og avklaringstimer, strategianalyse, styreevaluering og styreansvarsforsikring.

dCompanys mål er å gjøre livet lettere for ledelse, styrer og aksjonærer. Derfor er vi glade for å kunne dele at Styreforeningen blir en viktig partner ut mot styrer og profesjonelle brukere i form av distribusjon mot deres medlemmer. 

«Styreforeningen hjelper styremedlemmer med deres arbeid, og dCompanys plattform vil være et verktøy som vil bidra til dette. Vi gleder oss til å hjelpe våre medlemmer i gang med plattformen som sparer dem for mye tid og penger», sier Karl Ibsen, CEO i Styreforeningen.  

Vi er veldig glade for å ha landet en avtale med et så kompetent og relevant miljø som Styreforeningen, og ser frem til et godt samarbeid!