Priser

Priser

Vi åpner nå opp for online onboarding av kunder. Som det fremgår under har vi to alternative abonnement, samt et spesialtilbud til startups. Basic-abonnementet gir kunder tilgang til å digitalisere aksjeeierboken, legge inn vedtekter og bruke dashboardet for kontroll på roller og adminrettigheter. Pro-versjonen gir tilgang til dCompanys unike, egenutviklede, dokumentrobot. Denne forenkler gjennomføringen av en rekke selskapsrettslige beslutninger og her vil det hele tiden bli utviklet flere. For prisen av et par advokattimer per år kan ethvert selskap gjennomføre de mest komplekse selskapsrettlige beslutninger på noen minutter, vel vitende om at det alltid blir korrekt. Løsningen inkluderer også styreportalen, arkiv og digitale signeringsløsninger.

Når du klikker på «Logg inn med BankId» knappen under, så kommer du til en innloggingsside fra BankId. Etter innlogging vil du komme til en side der du ser de selskapene hvor du har en offisiell rolle. Du velger hvilket selskap som onboardes på plattformen. Først kommer du inn i basic-versjonen, som du deretter velger å oppgradere til pro-abonnement.

Basic Gratis

Kostnadsfritt for enkeltstående aksjeselskap med lite selskapsrettslig aktivitet.

Har du begrenset aktivitet og kun trenger våre enkleste tjenester så kan du få tilgang til begrensede funksjoner uten at det koster deg noe. Oppgrader når du vil.

Dette inkluderer blant annet:

Aksjeeierbok Vedtekter Innlevering av aksjonærregisteroppgave Rapportering til register over reelle rettighetshavere Med mer
Pro 23,988

699,-/mnd. For enkelstående aksjeselskap.

Dette inkluderer for øyeblikket alle våre eksisterende og fremtidige produkter, med unntak av hylleselskap. Her kan du gjennomføre alt fra kapitalforhøyelser til splitt og spleis for prisen av et par advokattimer per år. Dette abonnementet har ett års bindingstid av gangen.

Aksjeeierbok Vedtekter Signering Styremøter Generalforsamling Transaksjoner Kapitalforhøyelse Protokoller Arkiv Support Med mer
Startuptilbud

Gratis for enkeltstående startups som ble stiftet for mindre enn ett år siden.

Vi innser at dette har enorm verdi for startups, men at startups kanskje ikke har samme betalingsmulighet. Vi gir derfor startupselskap som kvalifiserer. Ta kontakt for en prat.

Aksjeeierbok Vedtekter Signering Styremøter Generalforsamling Transaksjoner Kapitalforhøyelse Protokoller Arkiv Support Med mer

La oss komme igang

Ikke sikker på hvilken plan som passer for ditt selskaps behov? La oss hjelpe deg med å finne en løsning som passer måten du jobber på.