Lynrask administrasjon av styrearbeid, aksjonærer, generalforsamlinger og endringer i aksjeselskaper.

dCompany er alt du trenger for profesjonell og effektiv forvaltning av din portefølje og er spesielt utviklet for deg som administrerer styrearbeid, aksjonærer, eierhistorikk, kapitalendringer og andre formelle endringer i ett eller flere selskaper.

Porteføljen din er allerede klar ✅

Slik kommer du igang:

1

Registrer deg med BankID

Når du registrerer deg med BankID, finner vi automatisk selskapene hvor du er registrert som daglig leder, styreleder og aksjonær.

Registrering krever ikke kredittkort eller betaling.

2

Velg selskapet ditt eller legg til nye

Det er enkelt å få tilgang til andre selskaper, for eksempel din arbeidsgiver. Søk blant alle norske selskaper og be daglig leder eller styreleder om brukertilgang til det aktuelle selskapet.

Porteføljevisning

3

Synkroniser aksjonærer, selskapsinformasjon og aksjekapital

Når du åpner selskapet ditt for første gang hentes automatisk aksje- og selskapsinformasjon slik at du slipper å legge dette inn manuelt. For å fullføre, trenger du kun bekrefte pålydende, så er du igang 🚀.

Hurtigstartsvisning for Cloud Ventures AS der data fra Skatteetaten og Enhetsregisteret har blitt hentet, samt en boks der man må kontrollere og bekrefte selskapets pålydende.

Ubegrenset antall styremedlemmer. Ingen skjulte kostnader eller bindingstid.
Fra kun 99,- / mnd.

Gode styrer bruker vesentlig mer tid på strategi og forretningsutvikling enn forvaltning og kontroll


Ole Sverre Spigseth
Styreforeningen

Har du ansvar for forvaltning av mange aksjonærer og / eller selskaper?

Da har du kommet til riktig sted. dCompany er ideelt for deg som ønsker god kvalitet på informasjon og data, effektivisere prosesser og redusere kostnader knyttet til forvaltning av aksjeselskap, eierhistorikk, kapitalendringer og andre formelle endringer på tvers av flere selskaper.

dCompany brukes også av enkeltstående selskaper med lite kompleksitet og av rådgivere for oppfølging av klientporteføljer.

Noen av våre kunder

En sikker løsning for dine selskaper

Datastack

Datalagring i Norge

At alle data lagres trygt i Norge betyr at dine data forblir underlagt de strenge personvern- og databeskyttelseslover som Norge har.

Fingeravtrykk

Sikker tilgangskontroll

Bare autoriserte brukere har tilgang til dine dokumenter og data. Dette sikrer at dine forretningshemmeligheter og konfidensielle dokumenter ikke faller i gale hender.

Krypteringsskjold

Kryptering av dine data

Kryptering sikrer at dine data, både personlige opplysninger og sensitive forretningsdokumenter, er beskyttet mot uautorisert tilgang, endring eller sletting.

Sikkerhetsskjold

Automatisk sikkerhets- overvåkning

Løsningen i dCompany overvåkes kontinuerlig for eventuelle trusler eller brudd på sikkerheten. Eventuelle avvik blir raskt identifisert og håndtert for å sikre at dataene forblir trygge.

Backup

Backup og gjenoppretting

Automatiske backup sørger for for at du aldri mister verdifull informasjon. Du kan raskt gjenopprette til en tidligere versjon av dine dokumenter hvis nødvendig.

Signatur

E-signering på høyeste sikkerhetsnivå

Elektronisk signering med BankID er den enkleste, tryggeste og raskeste måten å signere på.

 • Aksjonærregisteroppgave

  Aksjonærregisteroppgave

  Med dCompanys aksjeeierbok kan du levere aksjonærregisteroppgaven direkte til Altinn og Skatteetaten med noen enkle tastetrykk.

 • Aksjonærsider

  Aksjonærsider

  Gjør aksjonærene selvbetjent med individuelle aksjonærsider Aksjonærsidene gir hver aksjonær full oversikt over egne aksjer, kostpris, innbetalt kapital, pantsettelser og […]

 • Arkiv

  Arkiv

  Smart og sikker arkivering Et arkiv som oppdaterer seg selv Når du bruker dBot til å lage innkallinger eller protokoller […]

 • dCompany aksjeeierbok

  dCompany aksjeeierbok

  Full kontroll på aksjonærer, historikk og endringer. Alltid oppdatert oversikt over eierskap. Støtter alle aksjeklasser.

 • Dokumentrobot

  Dokumentrobot

  Lynrask og profesjonell håndtering av endringer i dine selskaper 🦸 dBot lar deg enkelt angi hva du ønsker å få […]

 • Eierkart

  Eierkart

  Visuell oversikt over alle aksjonærer og eierandeler Ha full kontroll på eierstrukturen med direkte og indirekte eiere helt opp til […]

 • Fullmakter

  Fullmakter

  Komplett løsning for å opprette, sende ut, avgi og registrere fullmakter digitalt. Du slipper også å telle opp ved registrering av fremmøtte og under hver sak.

 • Generalforsamling

  Generalforsamling

  Fullfør generalforsamlinger på minutter. dCompany automatiserer innkalling, fullmakter, registrering av fremmøte, stemmegivning, protokoll og signering.

 • Meldinger

  Meldinger

  Med meldingsmodulen slipper du å holde styr på epostadresser til styret og aksjonærer. Send meldinger til alle eller utvalgte styremedlemmer med få klikk og trenger du hjelp til å forfatte teksten kan du bare be om skrivehjelp fra dBot (AI).

 • Selskapsstruktur

  Selskapsstruktur

  Grafisk oversikt over egen selskapsstruktur Med angivelse av eierandel, beregnet innflytelse og filtrering for minimums eierandel. Designet for konsern Konserner […]

 • Signering

  Signering

  Brukervennlig digital signering på høyeste sikkerhetsnivå Send protokoller til signering raskt og enkelt dCompany lar deg raskt og enkelt gjennomføre […]

 • Sluttseddel og aksjebevis

  Sluttseddel og aksjebevis

  Både selskaper og enkeltaksjonær kan laste ned aksjebevis og sluttsedler som bekreftelse på registrerte transaksjoner. Veldig praktisk for selskaper med mange aksjonærer.

 • Styreportal

  Styreportal

  Effektivt og profesjonelt styrearbeid Med styreportalen kan du enkelt og effektivt generere innkallinger og protokoller. Styremedlemmene får lett tilgang til […]

 • Transaksjoner

  Transaksjoner

  dCompany lar deg registrere de fleste former for transaksjoner på plattformen, slik som overføring av aksjer ved kjøp/salg, arveoverføring eller gave.

 • Vedtekter

  Vedtekter

  Med dCompany vil du alltid ha de sist oppdaterte vedtektene digitalt tilgjengelig. For automatiserte beslutninger blir vedtektene automatisk oppdatert, både norsk og engelsk versjon

dCompanys dBot automatiserer dokumentasjonen som trengs ved flere selskapshendelser; her vises prokotoll fra ekstraordinær generalforsamling som vedtok fullmakt til å forhøye aksjekapital og ansettelse av ny daglig leder.

PERFEKTE DOKUMENTER, HELT AUTOMATISK

dCompany gjør det enkelt å være effektiv og profesjonell i møte med styre og aksjonærer

dCompany er utviklet av advokater og er ideell for deg som jobber med forvaltning av aksjeselskap, eierhistorikk, kapitalendringer og andre formelle endringer på tvers av flere selskaper.

 • Gjennomfør komplekse selskapshendelser, f.eks kapitalforhøyelse på få minutter.
 • Alle dokumenter autogenereres på både norsk og engelsk.

SELSKAPSHENDELSER GJORT ENKELT

Start med målet, så fikser dBot resten

dCompany snur opp ned på hvordan man tradisjonelt tenker på saksbehandling og formelle prosesser knyttet til aksjonærer og endringer i aksjeselskaper.

Resultatet er en helt ny, lynrask og profesjonell måte å administrere aksjeselskaper på, til en brøkdel av prisen.

dBot, dCompanys dokumentrobot automatiserer de mest komplekse selskapshendelser. Sjekkliste med tittel "Hva ønsker du å gjøre?" og valgpunkter for ordinær generalforsamling, fullmakter fra generalforsamling, aksjekapital, selskap, vedtekter, roller og andre.
AI tekstassistent

AI tekstassistent

Den innebygde tekst-assistenten gir deg bistand til å fullføre tekster, forbedre, forenkle og oversette meldinger til aksjonærer og når du skriver agendapunkter m.m

Oppdatering av mange ledd samtidig

Automatisk oppdatering av aksjeeierbok og vedtekter

Har du brukt dBot for å fatte en beslutning, vil plattformen automatisk oppdatere både vedtektene og aksjeeierboken. Alt for at du skal slippe å føre inn den samme informasjonen mer enn en gang og for at det skal være konsistent kvalitet på alle data.

Signatur

Integrert signering

Innhent signaturer på en effektiv, fleksibel og sikker måte. Velg selv hvilken type undertegning som tillates pr dokument. Mottakere uten tilgang til BankID kan undertegne på andre måter som også aksepteres som gyldige av Brønnøysundregistrene

Utboks

Direkte innsending til Brønnøysundregistrene

En lang rekke selskapsrettslige beslutninger, slik som styrevalg og kapitalforhøyelse du sende rett til Brønnøysundregistrene direkte fra plattformen. Registermeldingen opprettes deretter i Altinn.

Smarttelefon

Designet for folk på farten

dCompany er en responsiv applikasjon som gir deg full tilgang alle funksjoner, uavhengig av hvilken platform du er på.

Kvalitetsstempel

Utviklet og kvalitetssikret av eksperter

dCompany er utviklet av Norges mest erfarne forretningsadvokater og teknologer

Hva er dCompany?

dCompany er en norskutviklet tjeneste for administrasjon av aksjonærer, styrearbeid, generalforsamlinger og formelle endringer i aksjeselskaper.

Plattformen utveksler data med både Brønnøysundregistrene og Skatteetaten og bidrar til at du alltid har enkel tilgang til oppdatert informasjon om selskapet og aksjonærer.

Hvem bruker dCompany?

dCompany brukes av enkeltstående selskapstyper, komplekse aksjonærstrukturer og konsern med selskaper i Norge og andre land.

Daglige ledere, CFOer, styresekretærer, styreledere, styremedlemmer og aksjonærer bruker dCompany. I tillegg benytter advokater, revisorer, regnskapsførere og andre rådgivere tjenesten på vegne av sine klienter og kunder.

Hvorfor dCompany?

dCompany gir store kvalitets- og effektivitetsgevinster i forvaltningen av selskaper og aksjonærer.

Tjenesten er ideell for deg som ønsker å kunne styre selskapene dine på en enkel og effektiv måte og samtidig ha full kontroll på informasjon om aksjonærer, selskapsstrukturen, eierhistorikk, kapitalendringer og andre formelle endringer.

Prøv gratis

Porteføljen din er allerede klar

Å prøve dCompany er helt gratis og krever ingen registrering.
Logg inn med BankID, så finner vi alle selskaper du har rettigheter på vegne av.
Du kan også enkelt å be om tilgang til andre selskaper du administrerer, for eksempel arbeidsgiveren din.

Få en personlig demo

Velg en tid som passer for deg, så møtes vi digitalt.

Smart start

Når du åpner et selskap for første gang hentes automatisk aksje- og selskapsinformasjon slik at du slipper å legge dette inn manuelt 🚀.

Vi er her for å hjelpe deg

Kontakt Morten på +47 95218403
eller send epost til morten@dcompany.no