En bildekarusell med fire illustrasjoner av den digital plattformen dCompany der styre, ledelse og aksjonærer får oversikt over selskapets aksjonærer, porteføljen sin, aksjeposter samt en visning av dBot, dCompanys dokumentrobot som automatiserer de mest komplekse selskapshendelser.

Hva er dCompany?

dCompany er en norsk tjeneste for lynrask administrasjon av aksjonærer, styrearbeid, generalforsamlinger og formelle endringer i aksjeselskaper.

Plattformen henter data fra både Brønnøysundregistrene og Skatteetaten og bidrar til at du alltid har tilgjengelig og oppdatert informasjon om selskapet og aksjonærer.

Hvem bruker dCompany?

dCompany brukes både av enkeltstående selskaper og av større selskapsstrukturer, i Norge og andre land.

Nedenfor ser du hvilke typer selskaper og roller som har stor verdi av å bruke dCompany.

Hvorfor dCompany?

dCompany gir store kvalitets- og effektivitetsgevinster i forvaltningen av selskaper og aksjonærer. Tjenesten er ideell for deg som ønsker å effektivisere og redusere kostnader knyttet til forvaltning av aksjeselskap, eierhistorikk, kapitalendringer og andre formelle endringer på tvers av flere selskaper.

Utviklet av eksperter innen juss og teknologi

dCompany består av erfarne økonomer, advokater og teknologer. Camilla Aarøe Hellebust er daglig leder (siv.øk. med executive MBA fra NHH i økonomisk styring og ledelse) som ledet seksjon for virksomhetsstyring i Statsbygg før hun kom til dCompany. CBO Jan Grønbech har jobbet 25 år med digital transformasjon, blant annet som leder av Google Norge i 15 år. I ledelsen sitter også Jens Naas-Bibow med lang erfaring som partner i Advokatfirmaet Thommessen. Grunnleggerne av dCompany er CTO Naimdjon Takhirov, PhD, med erfaring fra Kartverket og Skatteetaten i digitalisering av arbeidsprosesser og Harald Hellebust, som er partner i Advokatfirmaet Wiersholm, og som har følt behovet for dCompanys tjenester på kroppen i en årrekke.

All forvaltning på én plattform

Hovedmoduler

 • Aksjonærregisteroppgave

  Aksjonærregisteroppgave

  Med dCompanys aksjeeierbok kan du levere aksjonærregisteroppgaven direkte til Altinn og Skatteetaten med noen enkle tastetrykk.

 • Aksjonærsider

  Aksjonærsider

  Gjør aksjonærene selvbetjent med individuelle aksjonærsider Aksjonærsidene gir hver aksjonær full oversikt over egne aksjer, kostpris, innbetalt kapital, pantsettelser og […]

 • dCompany aksjeeierbok

  dCompany aksjeeierbok

  Full kontroll på aksjonærer, historikk og endringer. Alltid oppdatert oversikt over eierskap. Støtter alle aksjeklasser.

 • Dokumentrobot

  Dokumentrobot

  Lynrask og profesjonell håndtering av endringer i dine selskaper 🦸 dBot lar deg enkelt angi hva du ønsker å få […]

 • Generalforsamling

  Generalforsamling

  Fullfør generalforsamlinger på minutter. dCompany automatiserer innkalling, fullmakter, registrering av fremmøte, stemmegivning, protokoll og signering.

 • Selskapsstruktur

  Selskapsstruktur

  Grafisk oversikt over egen selskapsstruktur Med angivelse av eierandel, beregnet innflytelse og filtrering for minimums eierandel. Designet for konsern Konserner […]

 • Sluttseddel og aksjebevis

  Sluttseddel og aksjebevis

  Både selskaper og enkeltaksjonær kan laste ned aksjebevis og sluttsedler som bekreftelse på registrerte transaksjoner. Veldig praktisk for selskaper med mange aksjonærer.

 • Styreportal

  Styreportal

  Effektivt og profesjonelt styrearbeid Med styreportalen kan du enkelt og effektivt generere innkallinger og protokoller. Styremedlemmene får lett tilgang til […]

 • Transaksjoner

  Transaksjoner

  dCompany lar deg registrere de fleste former for transaksjoner på plattformen, slik som overføring av aksjer ved kjøp/salg, arveoverføring eller gave.

Prøv gratis

Porteføljen din er allerede klar

Å prøve dCompany er helt gratis og krever ingen registrering.
Logg inn med BankID, så finner vi alle selskaper du har rettigheter på vegne av.
Du kan også enkelt å be om tilgang til andre selskaper du administrerer, for eksempel arbeidsgiveren din.

Få en personlig demo

Velg en tid som passer for deg, så møtes vi digitalt.

Smart start

Når du åpner et selskap for første gang hentes automatisk aksje- og selskapsinformasjon slik at du slipper å legge dette inn manuelt 🚀.

Vi er her for å hjelpe deg

Kontakt Morten på +47 95218403
eller send epost til morten@dcompany.no